• Πολιτική

    Τσίπρας: Θέλει να κάνει… Rebranding με την βοήθεια κορυφαίας εταιρείας

    • NewsRoom

    Ο Αλέξης Τσίπρας διαβάζει το κείμενο


    Αίσθηση προκάλεσε η διαρροή φωτογραφιών μέσα από αεροπλάνο που κάνει την πτήση Αθήνα – Παρίσι και δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη να διαβάζει ένα κείμενο γνωστής εταιρείας επικοινωνίας και διαφήμισης με τίτλο «Rebranding – Alexis Tsipras».

    Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν αγνοία του κ. Τσίπρα ο οποίος φαίνεται απορροφημένος στο να διαβάζει το κείμενο της εταιρείας Publicis Communications, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες του χώρου κι έχει έδρα το Παρίσι.

    Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα memo στο οποίο αναλύονται στρατηγικές και δίνονται συμβουλές γι’ αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Πώς δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να επανέλθει «αναβαπτισμένος» στην ενεργό πολιτική σκηνή.

    Τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η σύγκρουση του πρώην πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη και κορυφαία στελέχη του κόμματος και το αίτημα πολλών να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική, φαίνεται ότι κινητοποίησαν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το… σκέφτεται, αν κρίνουμε και από την έκθεση που πήρε από την εξειδικευμένη εταιρεία.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Έλληνες εφοπλιστές: 52 τάνκερ παραβίασαν το εμπάργκο της ΕΕ για το ρωσικό πετρέλαιο σε τρεις μήνες
    Παπασταύρου: Η άρση εμποδίων για τα Άτομα με Αναπηρία είναι συνταγματική υποχρέωση και ηθική δέσμευση
    Άρθρο παρέμβαση: Πώς η Mytilineos γίνεται η ελληνική πολυεθνική που επενδύει προσελκύοντας επενδύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ