Πολιτική

Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός να δώσει εξηγήσεις

  • NewsRoom
Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αλέξης Τσίπρας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Για ομολογία ενοχής έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

«Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερθείς στην παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

«Σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει», εκτίμησε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

«Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούν οι παραιτήσεις του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού και του Διοικητή της ΕΥΠ

Έκτακτο: Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης ΔημητριάδηςΣΧΟΛΙΑ