ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας» επισημαίνει σε ανάρτησή του για τον Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Αναλυτικά, η ανάρτηση:
“Ο λαός που επιμένει, οι απλοί άνθρωποι που κρατούν με πείσμα τη ζωή τους, τα παιδιά που ονειρεύονται, οι κυνηγημένοι της προσφυγιάς και της φτώχειας, οι πληγωμένοι από την απώλεια, οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας.
Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει.
Χωρίς να ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, διαβατήρια.
Η μέρα της Παναγίας.
Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.“
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης από Τήνο: “Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα”
Σακελλαροπούλου: “Οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την Παναγία με τη φροντίδα στον αδύναμο”
Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δήμητρα Κούστα: Από την Ίμπιζα στο Σεν Τροπέ – Το birthday dinner και η Ημέρα της Βαστίλης
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ισχυρή ζήτηση για την αύξηση κεφαλαίου – Στα 4,20 έως 4,40 ευρώ αναμένεται η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
- Ο άνθρωπος και τα ζώα – Μια πανάρχαια σχέση σε έκθεση
- Marfin: Η μαρτυρία του δημοσιογράφου που «έπιασε» πρώτος με τον φακό τους «5» – Τα καρέ που ξεκλείδωσαν την υπόθεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.