ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συμπαράστασή του και τις ευχές του στην Ντόρα Μπακογιάννη να ξεπεράσει την ασθένεια, εξέφρασε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της βουλευτή της ΝΔ ότι διαγνώστηκε με Πολλαπλό Μυέλωμα.
Στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της και δήλωσε βέβαιος ότι θα ξεπεράσει την ασθένειά της τονίζοντας ότι είναι μαχήτρια.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και την βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια».
Επικοινώνησα με την Ντόρα Μπακογιάννη και της εξέφρασα τη συμπαράστασή μου, τις ειλικρινείς ευχές μου αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα ξεπεράσει την ασθένεια που με παρρησία ανακοίνωσε σήμερα δημόσια. Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) October 18, 2021
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Εμείς κάναμε το καθήκον μας, ο Πολάκης πρότεινε φάρμακο για μοσχάρια
Γιώργος Παπανδρέου: Η αινιγματική ανάρτηση για τους νέους αγώνες – Με το βλέμμα στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παραιτείται ο ανώτατος Αμερικανός στρατηγός για την Ευρώπη, καθώς ο Τραμπ πιέζει τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ
- Πετρέλαιο: Μικρή άνοδο για τις τιμές, παραμένει κάτω από τα 72 δολάρια το βαρέλι το Brent
- H Celestyal επεκτείνεται στη Δυτική Μεσόγειο με τις νέες κρουαζιέρες «Μεσογειακή Οδύσσεια»
- Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Αμερικανικής Πρεσβείας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας στο ΚΠΙΣΝ – Ποιοι παρευρίσκονται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.