• Πολιτική

    Α. Τσίπρας: Ενημέρωσε το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας. Πρωθυπουργός


    Σιγή ιχθύος τηρούν στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν στην υπόθεση της Novartis.

    Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έγινε μία πρώτη αποτίμηση για την υπόθεση Novartis.

    Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η συζήτηση ήταν προκαταρκτική σχετικά με τις εξελίξεις, ενώ διευκρινίστηκαν κάποια θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.

    Κυβερνητικές πηγές πάντως αναφέρουν πως «η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις. Το ζήτημα θα συζητηθεί και σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου».

    Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ

    Εντωμεταξύ, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ που είχε προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, στη σκιά της υπόθεσης Novartis.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, εστάλη sms στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αναγκαία η παρουσία τους μέχρι την Παρασκευή. Διευκρινίσεις για τους λόγους που ανεβλήθη η αυριανή συνεδρίαση δεν έχουν δοθεί, ωστόσο, εκτιμάται είτε ότι υπήρξε εκνευρισμός για τη διαρροή της σύγκλισης της ΚΟ, είτε θέλησαν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τη δικογραφία. Με βάση και το sms που εστάλη στους βουλευτές, ωστόσο, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο η συνεδρίαση της ΚΟ να γίνει την Παρασκευή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειλικρινής η Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για Novartis: Οι μαρτυρίες δεν πείθουν, χρειάζονται και τα έγγραφα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Novartis: Θα αποδειχτεί η μεγαλύτερη σκευωρία;

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα ονόματα που αναφέρονται στην δικογραφία για την Novartis

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης για στελέχη της Novartis: Δεν είναι αγαθά παιδιά, βρήκαν τον πλουτισμό, τους πίεσαν και κελάηδησαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Φρουζής στο mononews.gr για Novartis: «Δεν έχω φύγει στο εξωτερικό – Είναι σκευωρία και θα καταρρεύσει»

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όνομα-έκπληξη στις πρώτες σελίδες της δικογραφίας της Novartis



    ΣΧΟΛΙΑ