• Πολιτική

    Φώφη Γεννηματά: Ευχές από Τσίπρα, Ηλιόπουλο, Βαρουφάκη, Κουτσούμπα για ταχεία ανάρρωση

    • NewsRoom
    ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, Αλέξης Τσίπρας

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, Αλέξης Τσίπρας


    Τις ευχές του στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

    Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

    Νάσος Ηλιόπουλος: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά και την απόφασή της να μη συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

    «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

    Βαρουφάκης: Πλήγμα για την πολιτική ζωή

    Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά εύχεται ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας πως η επιδείνωση της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ αποτελεί πλήγμα και για την πολιτική ζωή, καθώς αποτελεί τον λόγο απόσυρσής της από την «κούρσα» διεκδίκησης της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.

    «Απ΄όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!» αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης.

    Κουτσούμπας: Εύχομαι από βάθους καρδιάς περαστικά

    «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.

    Με εκτίμηση,

    Δημήτρης Κουτσούμπας».

    Το παραπάνω μήνυμα απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

    Διαβάστε επίσης:

    Φώφη Γεννηματά: Εισήχθη εκτάκτως στον Ευαγγελισμό – Αποσύρεται από τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

    Οικονόμου: Ο Αλέξης Τσίπρας υποτιμά την Ελλάδα γα να την φέρει στα μέτρα του



    ΣΧΟΛΙΑ