ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η πλήρης άρση των capital controls είναι το τελευταίο βήμα μιας διαδικασίας που είχε σχεδόν ολοκληρωθεί πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών», σημείωσε σε δήλωσή του ο τομεάρχης οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Συγκεκριμένα, ο οδικός χάρτης που είχε εκπονηθεί από το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος περιλάμβανε τρεις πυλώνες, εκ των οποίων μόνο το τελικό στάδιο του τρίτου πυλώνα έμενε να υλοποιηθεί», τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε: «Ο μόνος λόγος που δεν είχε γίνει πλήρης άρση ήταν η διστακτικότητα των τραπεζών λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας των εκλογών. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα θετικό βήμα, πλήρως προετοιμασμένο ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Καλό είναι που στην οικονομική πολιτική η ΝΔ έχει κάτι από τα έτοιμα, γιατί καθαρές δικές τις πρωτοβουλίες φαίνεται να αργούν. Βέβαια στην περίπτωση της ΝΔ το να μην έχει δίκη της οικονομική πολιτική είναι μάλλον καλύτερο από το να έχει», κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρεις σημαντικές διακρίσεις για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό στα Hellenic Responsible Awards
- Χρηματιστήριο: Πιέσεις σε ΕΤΕ και Eurobank, βγάζει αντίδραση το ΚΡΙ, focus σε ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ, Jumbo και Όπτιμα
- ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων και λαθραίου καπνού ναργιλέ στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
- Λίνα Μενδώνη στα Ηνωμένα Έθνη: «Η πολιτιστική κληρονομιά δεν αποτελεί αιτία διχασμού αλλά γέφυρα διαλόγου και αμοιβαίας κατανόησης»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.