ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροπολογία για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής εντός της ημέρας.
Η τροπολογία, η οποία βρίσκεται σε φάση συλλογής υπογραφών, προβλέπει ότι με την επιβολή του πλαφόν, “οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν πάνω από 10% σε σχέση με αυτά που πλήρωναν πριν ξεκινήσει η ενεργειακή κρίση (1/5/2021)”.
Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, με την τροπολογία του, θα απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όταν τους επιβάλλεται χρέωση που υπερβαίνει το πλαφόν του 10%, ενώ, για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί από λογαριασμούς ρεύματος από 1/5/2021 δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης σε 240 δόσεις.
Διαβάστε επίσης
Ενδεχομένως σήμερα οι ανακοινώσεις για τις παρεμβάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στη Γενεύη, με επιθέσεις κατά γραφείων του ΟΗΕ
- Ρωσία-ΗΠΑ: Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν ότι Αμερικανοί απεσταλμένοι θα επισκεφθούν «σύντομα» τη Ρωσία, σύμφωνα με την Μόσχα
- Τραμπ στο Axios: Μια συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί «σε λίγες ώρες» (upd)
- F1 Βαρκελώνη: Ιστορική νίκη Χάμιλτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.