• Πολιτική

    «Τρέλανε» τους θαυμαστές του ο Καρανίκας με τη νέα του φωτογραφία στο facebook

    • NewsRoom
    Νίκος Καρανίκας

    Νίκος Καρανίκας


    Μια νέα φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας πυροδότησε τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων. Προυφανώς, λόγω της σοβαρότητας της φωτογραφίας -με σχετικά συντηρητικό λουκ και μπροστά από το περιστύλιο της Βουλής- «άναψε τα αίματα» μέχρι και για πιθανή υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης!

    «Κατεβαίνεις για δήμαρχος;;;;», ήταν η αυθόρμητη ερώτηση φίλης του πρωθυπουργικού συμβούλου, για να λάβει απάντηση στο πνεύμα αυτό από άλλη ένθερμη φίλη του: «Δήμαρχος Θεσσαλονίκης! θα σας τον ξαναπάρουμε πάνω».

    Η νέα φωτογραφία του κ. Καρανίκα, την οποία ο ίδιος έχει επιλέξει για φωτογραφία προφίλ, αποσπά μέχρι στιγμής εγκωμιαστικά σχόλια από το γυναικείο κοινό. Μερικά από αυτά είναι «κούκλος σύντροφε» και «τελικά έχουμε τους πιο όμορφους συντρόφους !!!!!!!».

    Ταυτόχρονα, δε λείπουν βέβαια και σχολιασμοί εκ μέρους αντρών, που θυμήθηκαν παλαιότερες ημίγυμνες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια των ακτιβιστικών του δράσεων και τις πρόσθεσαν ως ένα ακόμη σχόλιο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Τσακαλώτου: Πρόβλεψη για μειώσεις σε συντάξεις και μετά το τέλος του προγράμματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: Στόχος μας η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καρανίκας για Novartis: Τους βλέπω στις ειδήσεις να χάνουν τον ειρμό, την ψυχραιμία, την συγκρότηση τους



    ΣΧΟΛΙΑ