• Πολιτική

    Τώρα ζητά και τα ρέστα από ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ ο Τσίπρας για το debate

    Αλέξης Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Επίθεση στο ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ακύρωση του dibate των πολιτικών αρχηγών λόγω του κωλύματος που επικαλέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με ανάρτησή του στο Twitter κατηγορεί τα κόμματα πως έψαχναν εναγωνίως αφορμή και επιθυμούν να τη φορτώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν αυτός που δημιούργησε εξαρχής το πρόβλημα.

    «Αρχικά πίστευα ότι μόνο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αποφύγει, σαν το διάολο το λιβάνι, το ντιμπέιτ των δυο. Σήμερα φάνηκε ότι και το ΚΙΝΑΛ, ακόμη -παραδόξως- και το ΚΚΕ έψαχναν εναγωνίως αφορμή να αποφύγουν και το ντιμπέιτ των πέντε», αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

    «Ακόμη και όταν αποδέχτηκα να έρθω στο στούντιο απευθείας από το αεροπλάνο, βρήκαν πρόσχημα άρνησης. Σε συνεννόηση μεταξύ τους προφανώς, ώστε να μοιράζονται την ευθύνη και όλοι μαζί να τη ρίχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα για τη δημοκρατία, κρίμα για την ενημέρωση των πολιτών», τονίζει ο πρόεδρος της ΣΥΡΙΖΑ και απερχόμενος πρωθυπουργός.

    Πάντως τα κόμματα αποδίδουν στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες για την ακύρωση του debate, καθώς άλλαξε συνεχώς τη στάση του. Μάλιστα κατηγορούν τον κ. Τσίπρα πως φοβήθηκε να αντιπαρατεθεί με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, όπου θα ήταν αναγκασμένος να αντιπαραβάλει το πολιτικό του σχέδιο, προτιμώντας να κρυφτεί πίσω από μια κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ