• Πολιτική

    Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Δευτέρα

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε πολίτες κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε πολίτες κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία


    Την Πάτρα και στη συνέχεια την Αμφιλοχία και τη Φιλιππιάδα θα επισκεφτεί αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τις απογευματινές ώρα, θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες.

    Σημειώνεται ότι σήμερα στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παρέθεσε, ο πρώην πρωθυπουργός, εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα προκύψει σταθερή κυβέρνηση και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία  ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στον κ. Νίκο Ανδρουλάκη για την ανεύθυνη στάση του, όπως τη χαρακτήρισε, με την οποία αποκλείει κάθε πιθανότητα κυβερνητικής συνεργασίας, αν και αναγνώρισε ως θετική τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με πιθανή αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο νέο υπουργικό συμβούλιο εφόσον οι πολίτες του εμπιστευτούν εκ νέου το «τιμόνι» της χώρας, λέγοντας ότι το νέο σχήμα θα είναι κυβέρνηση σκληρής δουλειάς και μετρήσιμου αποτελέσματος.

    Τόνισε δε, εκτός άλλων, ότι έχοντας στα χέρια του μια τόσο ισχυρή εντολή, δεν έχει κανένα λόγο να μπει σε λογική εσωτερικών ισορροπιών, αλλά να επιδιώξει οι καλύτεροι υπουργοί να βρεθούν στα κατάλληλες θέσεις. Αποκάλυψε μάλιστα, ότι υπάρχουν στελέχη που είχαν υπουργικό ρόλο στην επόμενη τετραετία και σε πρώτη φάση, δεν θα αξιοποιηθούν.

    Διαβάστε επίσης: 

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα προκύψει σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου – Είμαστε στην αρχή ενός ενάρετου κύκλου στην οικονομία

    ΝΔ: Κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο Βόλου

    Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει πόσο ρηχή είναι η αυτοκριτική που δήθεν έκανε

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ