• Πολιτική

    Το «πόθεν έσχες» του Κυριάκου Βελόπουλου

    • NewsRoom
    Βελόπουλος

    Κυριάκος Βελόπουλος, Ελληνική Λύση


    Καταθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, δύο αυτοκίνητα, ένα ακίνητο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, είναι η περιουσία του Κυριάκου Βελόπουλου και της συζύγου του, όπως προκύπτει από το «Πόθεν Έσχες».

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν την χρήση του 2018, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δηλώνει ο ίδιος πόσο 8.400 ευρώ ενώ η σύζυγος του δηλώνει 11.573 ευρώ.

    Η σύζυγος του έχει μία θυρίδα που την μίσθωσε το 2015. Οι καταθέσεις του κ. Βελόπουλου σε τράπεζες της Ελλάδας, της Γερμανίας και του Βελγίου φτάνουν τις 450.568 ευρώ, ενώ η σύζυγος του έχει καταθέσεις μόλις 116 ευρώ.

    Όπως προκύπτει από το «Πόθεν Έσχες», η σύζυγος του κ. Βελόπουλου δηλώνει ένα ακίνητο στο πανόραμα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο ίδιος δεν δηλώνει ακίνητη περιουσία.

    Ο κ. Βελόπουλός δηλώνει ένα αυτοκίνητο 2.143 κυβικών, ενώ ένα αυτοκίνητο έχει και η σύζυγός του 1.496 κυβικών. Επίσης, δηλώνει συμμετοχή σε ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, ενώ είναι εταίρος και σε ΕΠΕ όπως εταίρος στην ίδια ΕΠΕ είναι και η σύζυγός του.

    Ο κ. Βελόπουλος χρωστά 7.878 ευρώ από δάνειο 100.1000 ευρώ που έχει πάρει το 2005 μαζί με τη σύζυγό του.

    Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ