ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εισοδήματα ύψους 37.198 ευρώ δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες». Ο σύζυγός της δήλωσε εισοδήματα 33.723 ευρώ.
Επίσης, προκύπτει πως η κ. Γεννηματά έχει δύο μετοχές της ΕΤΕ, ενώ ο σύζυγός της είναι δικαιούχος σε θυρίδα που τη μίσθωσε το 2008.
Η ίδια δηλώνει καταθέσεις ύψους 22.219 ευρώ, ενώ οι καταθέσεις του συζύγου της φτάνουν τα 84.760 ευρώ και τα 19.199 δολάρια.
Η ίδια μαζί με το σύζυγό της διαθέτουν συνολικά 34 ακίνητα και βοσκότοπους στην Αττική και στη Σκύρο και οι τρόποι απόκτησης είναι αγορά, δωρεά και γονική παροχή.
Η κ. Γεννηματά δηλώνει ένα αυτοκίνητο 1.560 κυβικών, ενώ οφείλει 2.519 ευρώ από δάνειο που είχε πάρει από την τράπεζα FCA BANK G.M.B.H. το 2014.
Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ διαθέτει ένα ακίνητο στην Αθήνα, στη Βούλα, ενώ ο σύζυγός της διαθέτει αρκετά ακίνητα και οικόπεδα σε Αττική και Εύβοια. Έχει στην κατοχή της ένα αυτοκίνητο και ως υπόλοιπο δανείου εμφανίζει ποσό 4.678 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.