Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add mononews.gr on Google

Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτή Λέσβου, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, έπειτα από τις δηλώσεις του ότι δεν θα απέκλειε ακόμη και συνεργασία με… δικτατορικά καθεστώτα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

1

Οι συνεχείς απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου, κ. Παρασκευαΐδη θολώνουν το πολιτικό και ιδεολογικό μήνυμα του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούν να είναι ανεκτές.

Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωστοποιεί οτι ο κ. Παρασκευαΐδης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με την ΝΔ προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ακυβερνησία είπε: «Αν είναι να μείνει ακυβέρνητη η Ελλάδα πρέπει να συνεργαστούμε με όλους. Με τους πάντες. Ακόμα και με δικτατορικά καθεστώτα».

H επιστολή του Ανδρουλάκη στον πρόεδρο της Βουλής:

Διαβάστε επίσης 

Μητσοτάκης: Στις εκλογές του 2027 οι Έλληνες θα απαντήσουν αν θέλουν μία Ελλάδα ασφαλή ή ακυβέρνητο καράβι – Live

Χατζηδάκης: Κάποιοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και δεν έχουν ντροπή γι’ αυτά που γράφουν

Χρίστος Δήμας: Εμφανής η πρόοδος στα εμβληματικά έργα στη Θεσσαλονίκη – Υπερυψωμένη Λεωφόρος Ταχείας Κυκλοφορίας, επέκταση του Μετρό