• Πολιτική

    Την Παρασκευή ο Ν. Ανδρουλάκης καταθέτει στη Βουλή για τις υποκλοπές

    • Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης


    Το πρωί της Παρασκευής (10.00 π.μ.) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα περάσει το κατώφλι της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των υποκλοπών .

    Υπενθυμίζεται ότι είναι το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που έχει κληθεί για να καταθέσει στην Επιτροπή. Με τη κατάθεση του κ. Ανδρουλάκη ολοκληρώνεται ο κύκλος εξέτασης των μαρτύρων και τα μέλη της επιτροπής μπαίνουν σε “τροχιά” σύνταξης των πορισμάτων.

    Ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας το πρωί στο Open  ερωτηθείς για την υπόθεση των υποκλοπών και πως αντικατοπτρίζεται το ενδιαφέρον του κόσμου σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, υποστήριξε “Η δικαιοσύνη δεν κινείται βάσει δημοσκοπήσεων. Κι εγώ δεν περιμένω από κανέναν άλλον, παρά μόνο από τη Δικαιοσύνη. Διότι η Νέα Δημοκρατία κι εκεί εργαλειοποιεί.

    Έχει βάλει αυτές τις δημοσκοπήσεις σε πρώτο κάδρο, αλλά όταν έλεγε ‘’μην ακούμε το κοινό περί δικαίου αίσθημα στην υπόθεση Λιγνάδη – που λέει ο κόσμος ‘’βάλτε τον στη φυλακή’’ – δεν μπορεί να δικάζει η δικαιοσύνη έτσι”, τώρα χρησιμοποιεί την άποψη της κοινής γνώμης για να πει ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει καμία αξία. Αφήστε, λοιπόν, τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

    Έκανα ό,τι έπρεπε σε επίπεδο δικαιοσύνης. Θα πάω και στην Εξεταστική Επιτροπή και θα πω την άποψή μου. Μου κάνει εντύπωση ότι είμαι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που καλούν. Δηλαδή το μόνο πολιτικό πρόσωπο που καλεί η Εξεταστική Επιτροπή είμαι εγώ και όχι αυτοί που έχουν εμπλακεί,   έχουν παραιτηθεί κιόλας από τις θέσεις τους γι’αυτό το σκάνδαλο».

    Την ίδια στιγμή  σχόλια προκάλεσε η είδηση ότι  επίκειται πειθαρχικός έλεγχος για την  Εισαγγελέα Εφετών και αρμόδια για θέματα ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου σχετικά με τις αποφάσεις της για την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από την ΕΥΠ.

    Διαβάστε επίσης

    Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να ψεύδεται



    ΣΧΟΛΙΑ