ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τριήμερη κατάθεση του Κώστα Φρουζή στην προανακριτική επιτροπής της Βουλής ζητά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, που διερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς των εισαγγελέων Διαφθοράς στην υπόθεση της Novartis.
Το αίτημα του κ. Ζαχαρή έχει ήδη φτάσει στην προανακριτική επιτροπή και αναμένεται να ικανοποιηθεί άμεσα.
Το πρώην μεγαλοστέλεχος της Novartis Ελλάδος φέρεται, κατά την 20ωρη κατάθεση του στη Βουλή, να μίλησε για άτυπες συναντήσεις και προτροπές των εισαγγελέων Διαφθοράς να «δώσει» εμπλοκή πολιτικών σε δωροδοκίες, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή του μεταχείριση.
Ο κ. Ζαχαρής θα μελετήσει την κατάθεση του κ. Φρουζή και, αν χρειαστεί διευκρινίσεις, θα τον καλέσει σε κατάθεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Εκτοξεύτηκαν στα €313 εκατ. τα κέρδη – Εκρηκτικό εξάμηνο με EBITDA-ρεκόρ €550 εκατ.
- Ιός Δυτικού Νείλου: Στα 65 τα κρούσματα στην Ελλάδα με 6 θανάτους – 23 νέα μέσα σε μία εβδομάδα
- Χρυσός: Πάνω από τα 4.300 δολάρια με φόντο την συμφωνία Ιράν – Ομάν για το Ορμούζ
- Νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Διευκρινίσεις της ΥΠΑ για τον εξοπλισμό αεροναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.