• Πολιτική

  Τι θα γίνει με τον Πατούλη – Πιέσεις να αποχωρήσει από την Αυτοδιοίκηση

  • NewsRoom
  Ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

  Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών


  Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης έχει ανακοινώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, όμως υπάρχει επίμονη σεναριολογία ότι αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο.

  Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ήδη μία short list με νυν και πρώην Αυτοδιοικητικούς.

  Στην κορυφή αυτής της λίστας, βρισκόταν, ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα και νυν υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος, ωστόσο, μετά την περιπέτεια της υγείας του, φαίνεται να προτιμά μια λιγότερο αγχωτική «μάχη», όπως αυτή για την Ευρωβουλή.

  Επιπλέον, στο Μαξίμου δεν έχουν ξεχάσει ούτε την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος, ωστόσο, έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται. Έτσι στην short list έχουν μείνει δύο εν ενεργεία δήμαρχοι:

  • Ο δήμαρχος Καλλιθέας και α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφενός βρίσκεται πολύ κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και αφετέρου, εφόσον του προταθεί, δεν θα έλεγε όχι, υπό προϋποθέσεις.
  • Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, «εχθρός» του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος, επίσης, θα το συζητούσε υπό προϋποθέσεις.

  Ποια είναι η βασική προϋπόθεση που θέτουν και οι δύο: Να μην είναι, βεβαίως, υποψήφιος ο Γ. Πατούλης.

  Τι λέει ο περιφερειάρχης; Ότι θα είναι υποψήφιος σε κάθε περίπτωση.

  Μένει, λοιπόν, το Μαξίμου να… «πείσει» με κάποιον τρόπο τον κ. Πατούλη να αποσυρθεί από τον συγκεκριμένο στίβο. Γι’ αυτό και πολλά ακούγονται για την ευρωβουλή…

  Διαβάστε επίσης:

  O Τσίπρας και τα Rafale πρωτοσέλιδο πάλι στη Hürriyet

  Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει φωτογραφικό διαγωνισμό στο ΟΑΚΑ υπέρ επιχειρηματικών συμφερόντων  ΣΧΟΛΙΑ