ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψίες με περαστικούς και να συνομιλήσει μαζί τους.
Συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε αρχικά στο καφέ Ολύμπιον όπου έκανε χειραψίες με πελάτες.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στήθηκε για τις μέρες της 86ης ΔΕΘ.
Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι αρκετοί νεολαίοι, στελέχη, βουλευτές και υπουργοί.
Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του που άρχισε σήμερα και του είπαν ότι οι πολίτες που επισκέπτονται μπορούν να παίρνουν ενημερωτικό φυλλάδιο ή επιτόπου να πληροφορούνται για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Κυβέρνησης. Ένα δεύτερο περίπτερο της Ν.Δ λειτουργεί στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους όπως και με πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα και ανταποκρίθηκε σε όσους του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.
Διαβάστε επίσης
Χαρδαλιάς: Αύριο τα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στη ΔΕΘ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την απάτη των 31 εκατομμυρίων σε βάρος του ΕΦΚΑ
- Ομάν: Η χώρα καταδικάζει τις επιθέσεις στο έδαφός της και δηλώνει ότι καμία πλευρά δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτές
- Οι πύραυλοι του Ιράν, η σοβαρότερη δοκιμασία για την αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ
- Πάσχα 2026: Ποια Κυριακή είναι ανοιχτά τα καταστήματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.