• Κοινωνία

    Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος συλληφθείς για το τετραπλό φονικό – «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια»

    • NewsRoom
    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα

    Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα


    Λύγισε και ομολόγησε ότι σκότωσε τους δύο γονείς και τα δύο παιδιά τους στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος σπιτονοικοκύρης τους, ο οποίος ήταν εξ αρχής από τους βασικούς υπόπτους για το αποτρόπαιο έγκλημα.

    Η επιχείρηση και η άψογη συνεργασία των αστυνομικών Ηλείας και Αχαΐας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews, και από το βράδυ της Παρασκευής ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα, είναι στα χέρια των Αρχών.

    Ο άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

    Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του.

    Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, φαίνεται πως ο 60χρονος δράστης, αναφέρθηκε στις οικονομικές συνδιαλλαγές που είχε με τα θύματα, τονίζοντας πως δεν ήταν συνεπείς στην καταβολή των ενοικίων και πως του χρωστούσαν αρκετά χρήματα.

    Θυμίζουμε πως ο 60χρονος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στο οποίο διέμενε το άτυχο ζευγάρι με τα παιδιά του.

    Το προφίλ του 60χρονου συλληφθέντα

    Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

    Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι’ αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

    Προς ώρας δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ομολογίας του 60χρονου.

    Εκτέλεσε τους γονείς και έπνιξε τα παιδιά

    Το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των τεσσάρων μελών τής οικογένειας από την Ανδραβίδα, που δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη.

    Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

    Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου».

    Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

    Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη

    Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών – Γιατί είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία το 2021



    ΣΧΟΛΙΑ