array(0) {
}
        
    
Menu
-0.55%
Τζίρος: 228.41 εκατ.

Ρωσία: Αντιδρά στην πρόταση Μπαχρέιν για Ορμούζ στον ΟΗΕ – Αιχμές Λαβρόφ και πιθανό βέτο στο ψήφισμα του ΟΗΕ

Table for Two

Θάνος Πλεύρης: Η αγάπη για το Υγείας, οι εκκρεμότητες και το… δικό του Table for Two

Τις παιδικές του αναμνήσεις από τις βόλτες στον Εθνικό Κήπο με την οικογένειά του, την αγάπη του για τo κέντρο της Αθήνας, αλλά και τα όσα έπραξε ως Υπουργός Υγείας, μοιράστηκε μαζί μας στο Table for Two ο Θάνος Πλεύρης.

Σε μια αλλιώτικη συνέντευξη, καθόλου «ξύλινη», ο κ. Πλεύρης άφησε το σακάκι στο γραφείο, φόρεσε την αθλητική του φόρμα και με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε τους λόγους, που του αρέσει η ενασχόληση με τον τομέα της Υγείας. Παρόλα αυτά είπε ότι δεν θα τον πειράξει, εάν δεν παραμείνει Υπουργός Υγείας μετά τις εκλογές.

1

Όπως παραδέχτηκε, έγιναν λάθη κατά τη θητεία του και χαρακτήρισε μεγάλο στόχο την υλοποίηση του θεσμού του προσωπικού γιατρού.

«Tους τελευταίους έξι μήνες, από τον περασμένο Νοέμβριο, πάνω από δύο εκατ. 100 χιλιάδες πολίτες έχουν επισκεφθεί τον προσωπικό γιατρό της επιλογής τους και έχουν εξυπηρετηθεί τουλάχιστον μία φορά. Από τα 4 εκατ. 800 χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο νέο σύστημα, περίπου οι μισοί έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών του προσωπικούς γιατρού», ανέφερε ο κ. Πλεύρης.

«Ο στόχος είναι να φτάσουμε τα 8,5 εκατ., αλλά πρέπει να βρεθούν παραπάνω γιατροί και παράλληλα να «ρολάρει» το σύστημα, πρέπει αυτοί, που έχουν ενταχθεί, να βλέπουν τις υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται», πρόσθεσε ο Υπουργός Υγείας και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας.

Αναζητά χρόνο να είναι μαζί με την οικογένειά του, είναι για εκείνον πολύ σημαντικό. Μιλά τρυφερά για τη σύζυγό του Λένα, λέει πόσο τον υποστηρίζει σε ό,τι κάνει και μας εκπλήσσει με τη δική του επιλογή σε ένα άλλο Table for Two.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης: «Aν ολοκληρωθεί σύντομα ο πόλεμος δεν θα έχουμε αρνητικές συνέπειες στο μεταναστευτικό»
Πλεύρης: Ψάχνω τον Δούκα 40 μέρες, δεν θέλω να πιούμε καφέ – Το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό απαντά ο δήμαρχος
Πλεύρης: Σκληρότερα μέτρα αν αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Πλεύρης: «Ανήλικες στοχοποιούνται σε δομές μεταναστών επειδή δεν φοράνε μπούρκα – Έχουμε ανοίξει συζήτηση για απαγόρευσή της» (Βίντεο)
Συμφωνία Πλεύρη με τον Κουτσόλαμπρο για συμμετοχή των δικηγόρων στην εφαρμογή του νέου συμφώνου για τη μετανάστευση και το άσυλο
Θάνος Πλεύρης: Υπό εξέταση η απαγόρευση της μπούρκας – Σύντομα το χρονοδιάγραμμα
Πλεύρης: Η Κύπρος είναι έδαφος που πρέπει να στηρίξουμε και να προστατευθεί – Εμείς είμαστε με τη Δύση
Θάνος Πλεύρης: Μεγαλύτερη παρακολούθηση σε Iρανούς που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα
Πλεύρης: Προανήγγειλε 1.000 ανακλήσεις ασύλου έως τον Ιούνιο του 26
Πλεύρης: «Απευθείας επαφές με τις χώρες που στέλνουν μετανάστες – Στενή συνεργασία με την Ιταλία για μεταναστευτική πολιτική»