• Πολιτική

    Τελεσίγραφο σε Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά, λέει ο Γ. Οικονόμου

    • NewsRoom
    Προειδοποίηση Οικονόμου σε αρνητές που εισβάλουν στα σχολεία: «Μην παίζετε με την φωτιά-Θα έχετε νομικές συνέπειες»

    Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου


    Για την κυβέρνηση είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή η διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην ελληνική επικράτεια, πόσο μάλλον των ανηλίκων, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε ερώτηση για την ανάρτηση Μπογδάνου με την λίστα με τα ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου.

    «Όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή έργω και λόγω, ως εκ τούτου ήταν λάθος η πράξη του κ. Μπογδάνου, ο ίδιος το αναγνώρισε μεν, ωστόσο ξεκαθαρίζω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται δεκτά» είπε ο κ. Οικονόμου.

    Ο κ. Οικονόμου είπε ακόμη ότι αύριο έρχονται στην Αθήνα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και οι ηγέτες του EuroMed7, που διεξάγεται αύριο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είπε: «Η υποχρεωτικότητα είναι μια επιλογή που εξακολουθεί να υπάρχει. Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ. Αξιολογούμε τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται και ανάλογα δρούμε με τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας».

    Διαβάστε ακόμη:

    Μητσοτάκης με νέους Έλληνες start-upers: Μας κάνετε περήφανους

    Στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου ο Μακρόν και ο Ντράγκι για τις εργασίες του EuroMed7



    ΣΧΟΛΙΑ