ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Politico: Τα «βαριά» ερωτήματα για την υποψηφιότητα της Λεπέν – Ανησυχία στις Βρυξέλλες, προτιμούσαν έναν διάδοχο στα βήματα της Μελόνι
«H κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι ‘Ελληνες παθαίνει ζημιά». Αυτό αναφέρει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τις συζητήσεις για το Σκοπιανο.
Ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας για τις επόμενες εκλογές, εκτίμησε πως «θα κριθούν κυρίως, στις δυτικές συνοικίες του λεκανοπεδίου της Αττικής και στη Μακεδονία, στους ανθρώπους που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση».
Υποστηρίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα στο να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την πλειονότητα των Ελλήνων” και προσθέτει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες. Και ο λαός το αντιλαμβάνεται». Σε ερώτηση για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο κ. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και έξοδο από την κρίση μπορεί να πετύχει μόνο μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, θα προσελκύσει χιλιάδες ποιοτικές δουλειές στην Ελλάδα, θα προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις με αποφασιστικότητα». «Μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πιο άξιους Έλληνες, ενώνοντας τους πολίτες και δίνοντας νόημα αλήθειας στη λέξη ελπίδα», σημειώνει επίσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο συλλαλητήριο – Επεισόδια στην αντιδιαδήλωση (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: «Εθνική ανοησία να μην αξιοποιήσουμε την ευκαιρία λύσης στο Σκοπιανό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίκας: Είμαστε σε επαφή με τους πλοιοκτήτες για τον συνωστισμό πλοίων στη Ραφήνα
- Βελόπουλος: Μήνυση κατά του Γεωργιάδη για όσα είπε περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα
- Pantelakis Securities για Lamda Development: Αδύναμο ξεκίνημα στο 2026 – Περιμένει την «ανατροπή» από το Ελληνικό
- CMA CGM: Ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος θαλάσσιος μεταφορέας κοντέινερ στο πρώτο εξάμηνο του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.