• Πολιτική

    Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου στην οικογένεια Δημαρά

    • NewsRoom
    γιωργος-δημαρας

    Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Δημαράς


    Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του γιου του εκφράζουν συνάδελφοι του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Δημαρά.

    H οικογένεια του Γιώργου Δημαρά βυθίστηκε σε βαρύ πένθος όταν στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 38χρονος γιος του υφυπουργού βρέθηκε νεκρός, έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού στην Πεντέλη που έμενε με τους γονείς του.

    Θερμά συλλυπητήρια στον υφυπουργό Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά, για την απώλεια του 38χρονου γιου του.

    «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», ανέφερε ο κ. Βούτσης.

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο Twitter, «Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήριά μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο».

    Τα συλλυπητήριά του έσπευσε να δώσει και ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γιος το παιδί του», έγραψε στο twitter.

    Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά απηύθυνε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

    «Οι Οικολόγοι Πράσινοι, συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιού τους.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρός από πτώση ο γιος του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Φωτογραφικό» διαγωνισμό καταγγέλλουν οι φωτοτύπες της Ευελπίδων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Η Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε απάτη



    ΣΧΟΛΙΑ