• Κοινωνία

    Τα μοιραία λεπτά για τους 26: Τι είπε συγγενής του ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Μάτι

    • NewsRoom


    Τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθησαν στο μοιραίο οικόπεδο στο Μάτι, κατά τις οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο 26 άνθρωποι εξιστόρησε η πεθερά του ιδιοκτήτη του οικοπέδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    Η μαρτυρία της γυναίκας σοκάρει για τη φονική πυρκαγιά που έλαβε τεράστιες διαστάσεις καθώς εξαπλωνόταν με ταχύτατους ρυθμούς, καίγοντας τα πάντα γύρω της.

    Στο μοιραίο οικόπεδο δεν υπήρχε εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, μόνο μια μικρή πόρτα, για την οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ήταν ανοικτή ή κλειστή και κατά πόσο ήταν ορατή για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

    «Την ανοίξαμε την πόρτα» είπε η πεθερά του ιδιοκτήτη, προσθέτοντας πως «πέρασαν ένα σωρό άνθρωποι και έφτασαν στη θάλασσα». Για τους 26 νεκρούς είπε χαρακτηριστικά πως «οι υπόλοιποι 26 άργησαν».

    «Από πίσω μου η φωτιά ήταν τρία μέτρα. Όπως με βλέπετε έπεσα στη θάλασσα. Έπεσα μέσα όπως με βλέπετε. Ούτε παπούτσια δεν έχω» δήλωσε η ίδια.

    Σχετικά με τους 26 υποστήριξε ότι «δεν καταλάβαμε ότι εγκλωβίστηκαν» ενώ συμπλήρωσε: «τους άκουσα ότι έρχονταν από πίσω μου. Εγώ έτρεχα».

    Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να βουτάς συνέχεια για να μην πιάσει φωτιά στο κεφάλι σου». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι βρέθηκαν άνθρωποι καμένοι μέσα στο σπίτι, άνθρωποι που κρύφτηκαν εκεί σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσουν από την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οργή στο twitter: «Συνεχίζουν τη βλακώδη επικοινωνιακή πολιτική με πρωτοπαλίκαρο τον Πολάκη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία – σοκ από αστυνομικό: Τα πρώτα 10 λεπτά βρήκαμε 7 απανθρακωμένα πτώματα στο Μάτι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το παρασκήνιο της παραίτησης Τόσκα – Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου



    ΣΧΟΛΙΑ