ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Μητσοτάκης στο facebook αυτή την Κυριακή ξέχασε να απαντήσει στους 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους πώς θα κάνουν Πάσχα χωρίς σύνταξη.
Δεν διατυπώνει έστω μία πρόταση για την αντιμετώπιση της επιβολής δασμών από τις ΗΠΑ ενώ σιγά σιγά αποδέχεται ότι μπήκε στο πλάι της πρώτης γραμμής του κόμματός του.
Οι ανούσιες παρεμβάσεις του είναι πρόβλημα όμως για την καθημερινότητα των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας τη σημερινή ανάρτηση του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε επίσης:
Κωστής Χατζηδάκης: Να μην πάει χαμένη η πρόοδος των τελευταίων ετών
Άκης Σκέρτσος: Πώς κατασκευάζεται μια πολιτική σκευωρία υπό το φως μιας εθνικής τραγωδίας;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με τη σφραγίδα των αριθμών η Κρήτη είναι η ηγετική δύναμη του ελληνικού τουρισμού
- Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ζητά να εκκενωθούν αρκετά χωριά στο νότιο τμήμα της χώρας
- ΕΛΒΟ: Συμμαχίες με Rheinmetall και Όμιλο Κοπελούζου για νέο αμυντικό και βιομηχανικό αποτύπωμα
- Αλέξης Τσίπρας: Μετά το μεγάλο κόλπο με τη ΔΕΗ πάμε να δούμε τι γίνεται με τις τράπεζες;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.