Πολιτική

Στον δρόμο για το 13ο τακτικό συνέδριο η ΝΔ: Πρώτη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής

  • Νένα Σώκου

Βαγγέλης Μειμαράκης, συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 13ου συνεδρίου της ΝΔ


Υπό την προεδρία του ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, συνεδρίασε σήμερα, για πρώτη φορά, στα γραφεία της οδού Πειραιώς η οργανωτική επιτροπή του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν εκτενώς ο οδικός χάρτης, οι προκλήσεις και οι στόχοι του επικείμενου συνεδρίου, με βασικούς άξονες την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον νέο ρόλο που καλείται να παίξει το κόμμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε: «Υλοποιώντας την εξαγγελία του προέδρου του κόμματος, του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου, είχαμε σήμερα μια πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με επικεφαλής και τον γραμματέα του κόμματος και τον γενικό διευθυντή και τους γραμματείς τους αρμόδιους για την καλύτερη δυνατή επιτυχία του συνεδρίου. Το οποίο θα δώσει την ώθηση στην Νέα Δημοκρατία -η οποία σήμερα κυβερνά- και που το κόμμα τη στηρίζει κριτικά και δίνει το όραμα το οποίο έχουμε μέσα από το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί ήδη και έχει εγκριθεί από τον ελληνικό λαό.

» Στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε ότι θα ‘ναι ένα συνέδριο, το οποίο θα είναι γιορτή της Δημοκρατίας, της Νέας Δημοκρατίας, οι συνθήκες μετά τις 7 Ιουλίου είναι εντελώς διαφορετικές και στο πλαίσιο αυτό με τη σοβαρότητα που διακρίνει το υπεύθυνο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά μας για το πώς θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας, μέσα στο πλαίσιο το οποίο εγκρίθηκε στις 7 Ιουλίου».

Ο κ. Στεργίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης δήλωσε: «Στις 7 Ιουλίου άλλαξε η εικόνα για τη χώρα. Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στο τέλος Νοεμβρίου νομίζω θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γραμματέας της ΚΟ, Σταύρος Καλαφάτης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, η εκπρόσωπος Τύπου Έλενα Σώκου, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού – Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Οργανωτικού – Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Θανάσης Νέζης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος καθώς και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Νίκος Ρωμανός.ΣΧΟΛΙΑ