• Πολιτική

    «Στόλισαν» τον Σκουρλέτη οι πλημμυροπαθείς του Αγρινίου: «Ντροπή σας, φτου!» (video)

    • NewsRoom


    Με τη φράση «ντροπή σας, φτου» υποδέχτηκαν oi κάτοικοι χωριών του Αγρινίου τον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή επλήγη από τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου. «Τα γνωρίζετε τα προβλήματα, τι κάνετε;», «Πνιγόμαστε», του έλεγαν απαριθμώντας τις ζημιές τους.

    O κ. Σκουρλέτης συνοδεύεται από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών.

    skourletis-zevgaraki-5

    Συνομιλεί με αγανακτισμένους κατοίκους και γίνεται δέκτης έντονων παραπόνων. Οι κάτοικοι εξάλλου εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες στον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Αγρινίου. Ειδικά ο κ. Παπαναστασίου, είχε πολύ έντονους διαλόγους με κάποιους κατοίκους σχετικά με την διάθεση νερού, και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

    skourletis-zevgaraki-18

    Σημειωτέον πως ακολούθως θα γίνει επίσκεψη και στα Κλεισορεύματα και στη συνέχεια σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι με την συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των Δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

    Δείτε χαρακτηριστικά video από τα παράπονα των κατοίκων του Ζευγαρακίου:

    πηγή: agriniopress.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο χτύπημα Φίλη κατά Τσακαλώτου: Ο πιο επιτυχημένος μνημονιακός ΥΠΟΙΚ της τελευταίας 7ετίας 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη-Τσίπρα για την επίσκεψη Ερντογάν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζίτη», το νέο σύνθημα της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ