ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι αφίσες που έκαναν «Τούρκο» τον Ερντογάν, τα ψέματα του Σουλτάνου, η ψυχρότητα Γεραπετρίτη-Δένδια, το βιβλίο της Μαρέβας και ο άοκνος υπουργός
Την Τρίτη θα επιθεωρήσει συγκοινωνιακές υποδομές στη Θεσσαλονίκη
Στη Λάρισα και στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, θα μεταβεί σήμερα ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Την Τρίτη, ο κ. Γεραπετρίτης, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για επιτόπια επιθεώρηση συγκοινωνιακών υποδομών, ενώ την επομένη (8 Μαρτίου, 11:00), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Στο μεταξύ, σήμερα, θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία «το ποσό της δημόσιας δαπάνης για κάθε κηδεία θυμάτων φυσικών καταστροφών ή δυστυχημάτων ορίζεται σε 3.500 ευρώ».
Διαβάστε επίσης
Σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη την Δευτέρα ο Γιώργος Γεραπετρίτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της”
- Goldman Sachs: Στροφή στην Ευρώπη με έμφαση σε υποδομές και IPOs
- Δημοσκόπηση GPO: Σταθερό προβάδισμα 12,4 μονάδων για ΝΔ – Η ακρίβεια στο επίκεντρο των ανησυχιών
- HELMEPA: Πράσινη μετάβαση στη ναυτιλία – Τι δείχνει η έρευνα ετοιμότητας στην Ανατολική Μεσόγειο
