ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Κάιρο θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Αχμέτ Αμπντούλ Γκέιτ.
Στη συνέχεια θα υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και του Αραβικού Συνδέσμου, το οποίο προβλέπει τη θεσμοθέτηση πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και μεταξύ της Ελλάδας και των μελών του Αραβικού Συνδέσμου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Δένδιας: Ισχυροποιούμε την Ελλάδα – Απολογισμός έργου δύο χρόνια στο ΥΠΕΞ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο