• Πολιτική

    Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη»

    • NewsRoom


    Στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας θα μεταβεί αύριο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

    «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή».

    Σε συνεχή επικοινωνία με τις τοπικές αρχές ο Τάκης Θεοδωρικάκος

    Σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τη δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βακα και τον δήμαρχο Διρφύων- Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικακος, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

    «Πολύ δύσκολη μέρα στην Εύβοια. Επιχείρηση διάσωσης πολλών συνανθρώπων μας είναι σε εξέλιξη. Δυστυχώς έχουμε ανθρώπινες απώλειες. Είναι επί τόπου δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της αυτοδιοίκησης. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τη δήμαρχο Χαλκιδέων Ελένη Βακα και τον δήμαρχο Διρφύων- Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά», γράφει συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών..



    ΣΧΟΛΙΑ