• Πολιτική

    Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας για το πανηγυρικό διάγγελμα του τέλους των Μνημονίων

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Με ελικόπτερο έφτασε πριν από λίγο στο νησί του Οδυσσέα, την Ιθάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, για το πανηγυρικό διάγγελμα της περιβόητης εξόδου από τα μνημόνια. Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρωθυπουργό, προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της Ανωγής στις 10 το πρωί.

    Σύμφωνα με το ithacanews.gr, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Διονύση Στανίτσα στο δημαρχείο και ακολούθως θα κάνει μία βόλτα στην Ιθάκη κατά τη οποία θα έχει την ευκαιρία να τα πει με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μέντωρ», το οποίο θα του παραθέσει ο Δήμαρχος Ιθάκης.

    Ο ακριβής τόπος του διαγγέλματος παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 21 Αυγούστου, στην Ιθάκη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη», ανέφερε η σύντομη ανακοίνωση από το Μαξίμου χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

    Φαβορί είναι η νησίδα Λαζαρέτο ή το Κάστρο. Διάγγελμα δηλαδή με φόντο το λιμάνι της Ιθάκης, αντί του Καστελόριζου όταν ανακοινώθηκε η είσοδος της χώρας στο μνημόνιο.

    νησίδα Λαζαρέτο

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Ιθάκης, ο ίδιος ειδοποιήθηκε για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού μόλις σήμερα το πρωί. «Ειδοποιήθηκα πριν από ένα τέταρτο ότι θα έρθει ο Πρωθυπουργός στην Ιθάκη για να κάνει το διάγγελμα», ανέφερε ο Διονύσης Στανίτσας μιλώντας στον Real Fm. «Δεν μας έχουν δώσει ούτε την ώρα άφιξης, ούτε την ώρα του διαγγέλματος ενώ δεν έχουν ενημερώσει και για τον τόπο που θα γίνει το διάγγελμα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι θα έχει συνάντηση στο Δήμο μαζί μου και με κάποιους δημοτικούς συμβούλους», ισχυρίστηκε ο κ. Στανίτσας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διάγγελμα Τσίπρα με συμβολισμό «Ιθάκης» και μετά ανασχηματισμός-Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν



    ΣΧΟΛΙΑ