• Πολιτική

    Στην Αθήνα ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών – Ομιλία με μεγάλο ενδιαφέρον

    • NewsRoom
    Χάρης Γεωργιάδης. Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου

    Χάρης Γεωργιάδης. Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου


    Οι παλαιότεροι διευθυντές εφημερίδων έλεγαν ότι αν βάλεις πρωτοσέλιδο για την Κύπρο, έχεις εγγυημένη τη μείωση των φύλλων που θα πουλήσεις.  Σε αντίθεση με το παλαιό αυτό στερεότυπο, φαίνεται ότι η Κύπρος «πουλάει» τελευταία στην Ελλάδα. Έτσι ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών, κ. Χάρης Γεωργιάδης, έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον CEOs πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στα μέσα Ιανουαρίου, στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ, σε κλειστή συνάντηση – δείπνο που οργανώνει ο ΚΥΚΛΟΣ CEOs.

    Ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει με θέμα «Κυπριακή Οικονομία: Διδάγματα και προοπτικές» και φαίνεται ότι εξάπτει το ενδιαφέρον των CEOs που σπεύδουν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλειστή αυτή συνάντηση, όχι μόνον όσοι έχουν οικονομικό ενδιαφέρον για την αγορά της Κύπρου, αλλά και άλλοι που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς τα κατάφερε ο νέος και ικανότατος Κύπριος Υπουργός Οικονομικών, να βγάλει επιτυχώς την Κυπριακή οικονομία από ένα σκοτεινότατο τούνελ.

    Ο ΚΥΚΛΟΣ CEOs φαίνεται ότι εξελίσσεται σε προνομιακό φόρουμ διαλόγου ανάμεσα σε επικεφαλής μεγάλων εταιρειών και εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, μιας και έχουν συμμετάσχει έως σήμερα στις μηνιαίες συναντήσεις – δείπνα του σημαντικά πολιτικά στελέχη, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Ντόρα Μπακογιάννη, Φώφη Γεννηματά, Αλέξης Χαρίτσης, Κωστής Χατζηδάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Στέργιος Πιτσιόρλας, Γιώργος Παπανδρέου, Μαργαρίτης Σχοινάς, καθώς και δεκάδες CEOs σημαντικών ελληνικών και ξένων εταιρειών.



    ΣΧΟΛΙΑ