• Πολιτική

    Στην αντεπίθεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το «κανίς του Τσίπρα» να ξέρει πως τα δικαστήρια στέλνουν και φυλακή

    • NewsRoom
    Κωνσταντοπούλου

    Ζωή Κωνσταντοπούλου


    Στην αντεπίθεση πέρασε ξανά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος νωρίτερα την είχε αποκαλέσει «Μαρία Αντουανέτα».

    Η κόντρα των δύο πρωην συντρόφων ξεκίνησε με αφορμή την συνέντευξη της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στον ΣΚΑΪ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, σχολιάζοντας την στήριξη που λαμβάνει από τον πρωθυπουργό, παρά τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «κανίς του Τσίπρα» και τον Αλέξη Τσίπρα «κανίς του Τραμπ» ενώ μίλησε για έναν «αγράμματο υποκείμενο», που έγινε υπουργός και παραμένει στην κυβέρνηση γιατί το 2015 προσέφερε στήριξη στον Τσίπρα κατά τη διάρκεια μιας επεισοδιακής συνεδρίασης στο κόμμα, μετά την «κωλοτούμπα» του καλοκαιρού.

    Οι δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου έφεραν την αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος με ανάρτηση στο Facebook χαρακτήρισε «Μαρία Αντουανέττα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ενώ την κάλεσε να συνεχίσει την… αυτοδιαπόμπευση της.

    Το απόγευμα της Τρίτης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε με μια νέα ανάρτησή της, στην οποία επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «κανίς του Τσίπρα» για τον Παύλο Πολάκη, αν και δεν παρέλειψε να «ζητήσει συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα»!

    «Το κανίς του Τσίπρα ασχολήθηκε χωρίς να ασχοληθεί… Να ξέρετε ότι τα Δικαστήρια στέλνουν και φυλακή. Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας. Υπάρχουν πάντα και τα ελικόπτερα. Ζητώ συγγνώμη από τα έξυπνα τετράποδα» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Σήκωσε το γάντι» ο Παύλος Πολάκης: «Μαρία Αντουανέτα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμηρή Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας – Αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης



    ΣΧΟΛΙΑ