ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του, Ίβιτσα Ντάσιτς, θα έχει κατά την αυριανή επίσκεψή του στο Βελιγράδι, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.
Κατά τις συνομιλίες, έμφαση αναμένεται να δοθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, στην ασφάλεια και σταθερότητα της περιοχής, στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς, καθώς και στις ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Κοινές δηλώσεις στο Τύπο αναμένεται να λάβουν χώρα περί ώρα Ελλάδας, 12:35.
Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του διμερή επίσκεψη στο εξωτερικό, στην Αθήνα, από την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 8 Νοεμβρίου.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Δασική πυρκαγιά έχει καταστρέψει έκταση ρεκόρ 640.000 στρεμμάτων
- Ζελένσκι: Αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ουκρανίας θα συναντηθούν εντός της εβδομάδας
- Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: Στην τελική ευθεία!
- Τουρκία: Πρόστιμο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας επιβλήθηκε στον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας
