• Πολιτική

    Στη Μυτιλήνη το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    O πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.30, σήμερα, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη όπου θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδη Στεφανή.

    Μητσοτάκης: Οι πολίτες έστειλαν πολιτικό μήνυμα με τον γαλάζιο χάρτη

    Τα συγχαρητήριά τους στους υποψηφίους περιφερειάρχες και δημάρχους που εκλέγονται από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, οι πολίτες έστειλαν ένα πολιτικό μήνυμα, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και τις επιλογές της. Εξήγησε μάλιστα πως ειδικά στις περιφερειακές εκλογές, όπου φαίνεται να εκλέγονται τουλάχιστον 7 στηριγμένοι από τη ΝΔ υποψήφιοι από τον πρώτο γύρο, το κόμμα του είχε προσδόσει πολιτικό στίγμα.

    Ο κ.  Μητσοτάκης αναφέρθηκε ειδικά στις νίκες του Νίκου Χαρδαλιά στην Αττική όσο και στην νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και σε αυτές των Νεκτάριου Φαρμάκη στη Δυτική Αττική και του Απόστολου Καχριμάνη στην Ήπειρο, με ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά της ΝΔ στις εθνικές εκλογές.

    Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, μόνο σε μια περιφέρεια, αυτή της Θεσσαλίας, η αντιπολίτευση κατάφερε να έχει υποψήφιο στον δεύτερο γύρο.

    Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για γαλάζιο χάρτη «δημιουργίας», ενώ ανέφερε πως θα συνεχιστεί η μάχη με τη καθημερινότητα και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα.

    Ανεξαρτήτως της πολιτικής διάστασης θα συνεργαστούμε με κάθε περιφερειάρχη και δήμαρχο, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

    Οι πολίτες ζητούν διαφάνεια και λογοδοσία, γιαυτό και έχει σημασία το νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για τη λογοδοσία των δημοσίων λειτουργών, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Καθάρισαν» 246 από τους 332 δήμους της χώρας – Τα ποσοστά-ρεκόρ

    Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιος είναι ο Χάρης Δούκας που έκανε την έκπληξη στην Αθήνα

    Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το εντυπωσιακό στατιστικό για τους δημάρχους της Αθηναϊκής Ριβιέρας

    Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ