• Πολιτική

    Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο ανηψιός του Κ. Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης

    • NewsRoom

    Γρηγόρης Δημητριάδης, Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου


    Μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ετοιμάζεται να καταθέσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Documento η οποία τον παρουσιάζει να έχει ενεργή συμμετοχή στο σκάνδαλο της Energa.

    O δικηγόρος Γρηγόρης Δημητριάδης, ανιψιός και συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορείται από την εφημερίδα και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έσπευσε να υιοθετήσει πλήρως το δημοσίευμα, πως συνεργάστηκε με τον Άρη Φλώρο στις offshore που διατηρούσε ο επιχειρηματίας και στις οποίες έκρυβε τα χρήματα που υπεξαίρεσε. Ωστόσο, το δημοσίευμα αποκρύπτει πως ο κ. Δημητριάδης είχε παραιτηθεί από δικηγόρος του επιχειρηματία το 2012, όταν και διαπίστωσε τις κινήσεις του τελευταίου, ούτε το γεγονός πως υπήρξε από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Άρη Φλώρου.

    Σε μήνυμά του στο Twitter o κ. Δημητριάδης αναφέρει: «Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω».

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πόλεμος» μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για την υπόθεση Energa και τον Άρη Φλώρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Σπυράκη: Οι άθλιοι παραγωγοί λάσπης κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξίμου

     



    ΣΧΟΛΙΑ