• Πολιτική

    Μαρία Σπυράκη: Οι άθλιοι παραγωγοί λάσπης κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξίμου

    • NewsRoom
    Μαρία Σπυράκη

    Μαρία Σπυράκη


    Συνεχίζεται η κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με την κυβέρνηση με αφορμή δημοσίευμα της εφ. Documento, το οποίο επιχειρεί να εμπλέξει συγγενή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως συνεργάτη του Άρη Φλώρου στο σκάνδαλο Energa.

    Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε την εφημερίδα πως στο δημοσίευμα της απέκρυψε με δόλο τόσο ότι ο Γρ. Δημητριάδης παραιτήθηκε με εξώδικο από δικηγόρος του Άρη Φλώρου το 2012, όταν έγινε αντιληπτό από τον ίδιο πως ο επιχειρηματίας χρησιμοποιεί τις offshore εταιρείες που είχε δημιουργήσει για να κρύβει τα λεφτά από το σκάνδαλο της Energa, όσο και το γεγονός πως υπήρξε ο ίδιος ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του επιχειρηματία, η οποία έγινε επί ημερών της ΝΔ. Ωστόσο, παρά τις εξηγήσεις της ΝΔ, η Κυβέρνηση συνέχισε να κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως… «δεν έχει δώσει απαντήσεις», υιοθετώντας πλήρως το δημοσίευμα.

    Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη, με ανάρτησή της στο Twitter, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως βρίσκεται η ίδια πίσω από το δημοσίευμα,  προειδοποιώντας ότι οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  η κ. Σπυράκη «Οι άθλιοι παραγωγοί λάσπης κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξιμου και καθοδηγούνται από τον ίδιο τον κ.Τσίπρα. Ο κ.Τσίπρας θα τιμωρηθεί άμεσα από τους πολίτες στις κάλπες και οι υπαλλήλοι του θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πόλεμος» μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για την υπόθεση Energa και τον Άρη Φλώρο



    ΣΧΟΛΙΑ