• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης συναντά τους προέδρους των επιστημονικών συλλόγων της χώρας, στα γραφεία του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης συναντά τους προέδρους των επιστημονικών συλλόγων της χώρας, στα γραφεία του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στην πρώτη του αντίδραση μετά τη «σφαγή» στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για μια νέα μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

    «Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε παρέμβασή του το πρωί της Δευτέρας «Στο Κόκκινο 105,5», μία ημέρα μετά το πέρας των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν ώστε «να πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

    Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

    «Θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύω ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

    Διαβάστε επίσης:

    Κούλογλου: Δεν παραδίδω την έδρα – Ο κ. Κασσελάκης θέλει να κάνει ένα προσωποπαγές κόμμα

    Η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης σε ομηρία κι ένα κόμμα που μπορεί να μη φτάσει στο Συνέδριο

    Τέλος και ο Θοδωρής Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ – Το κείμενο της αποχώρησής του



    ΣΧΟΛΙΑ