ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απογοητευμένος και ενοχλημένος με τη διαδικασία εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έγκριση της πρότασης μομφής εναντίον του από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. », ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρώντας από τον χώρο της συνεδρίασης.
«Είμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος».
Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε τη διαδικασία που έγινε με κάλπη και όχι φανερά, μιλώντας για «κουκούλες».
«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές ξένες στην αριστερά, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της ΚΕ φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η συζήτηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκές τράπεζες: Ισχυρά κέρδη παρά τα μικτά εταιρικά αποτελέσματα
- Ηχηρή προειδοποίηση Κατάρ: Σοκ στην παγκόσμια οικονομία αν αποσταθεροποιηθεί ο Κόλπος
- Η ICAP CRIF επαναφέρει στο προσκήνιο το ESG με το 2ο ESG Summit 2026
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πως επηρεάζει παγκόσμια οικονομία και εμπόριο – Τα τρία σενάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.