• Πολιτική

    Σταμάτης Πουλής: Στο πόρισμα η Παπασπύρου κατηγορεί άνθρωπο που δεν είχε προσληφθεί τότε στο ΚΕΕΛΠΝΟ

    • NewsRoom
    Πουλής

    Σταμάτης Πουλής


    Σε καταγγελίες σχετικά με το πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας βάσει του οποίου η Εισαγγελίας Διαφθοράς προχώρησε σε ποινικές διώξεις κατά 4 στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, προχώρησε ο Σταμάτης Πουλής.

    Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο πόρισμά της η Μαρία Παπασπύρου κατηγορεί τον ίδιο ως εμπλεκόμενο σε διορισμούς ως μέλος της Διοίκησης, ενώ την περίοδο που αναφέρεται ήταν απλός υπάλληλος. Παράλληλα, υποστηρίζει πως στις προσλήψεις εμπλέκεται η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, η οποία ωστόσο δεν εργαζόταν εκείνη την περίοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ προσελήφθη μεταγενέστερα!

    Αναλυτικά ο κ. Σταμάτης Πουλής αναφέρει: 

    Αναφορικά με την κατηγορία περί δήθεν παράνομων προσλήψεων, που αποδίδεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπό μου, δηλώνω τα εξής:

    Το πόρισμα αναφέρεται σε διαδικασίες οι οποίες έλαβαν χώρα σε χρονική περίοδο που αφενός μεν ο ίδιος δεν είχα οποιαδήποτε σχετική αρμοδιότητα, καθώς ήμουν απλός υπάλληλος και ουδέποτε άσκησα Διοίκηση, αφετέρου η κυρία Ανδρονίκη Θεοφιλάτου δεν εργαζόταν καν στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθώς προσελήφθη μεταγενέστερα.

    Τόσο «σοβαρό» και «αξιόπιστο» είναι το πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου, στο οποίο κατά τις πληροφορίες στηρίζεται η ποινική δίωξη.

    Είναι πασίδηλο ότι η υπόθεση αυτή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο πολιτικής στοχοποίησης μέσω της συνήθους πρακτικής της εργαλειοποίησης των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου.

    Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά και ουσιαστικά ελλείμματα της προκαταρκτικής διαδικασίας που διενεργήθηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης θα τεθούν αρμοδίως.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποινικές διώξεις για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ άσκησε η Εισαγγελέας Διαφθοράς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Ράικου: Οι “πιέσεις” για την άσκηση διώξεων και τις απαλλαγές. Ο “Ρασπούτιν- νταβατζής” και το παρασκήνιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΕΕΛΠΝΟ



    ΣΧΟΛΙΑ