ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Καραμανλής τραγουδάει Κηλαηδόνη, τα μυστικά ραντεβού του ΚΜ, το «γαλάζιο» καφέ στο Κολωνάκι, το χαστούκι στην Τουρκία και ο προκλητικός Ισπανός
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα μεταβεί αύριο 5 Νοεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο εφετινό 13ο Φόρουμ «Sir Bani Yas», το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να έχει διμερείς επαφές με Εμιρατινούς αξιωματούχους στο περιθώριο των εργασιών του συγκεκριμένου Φόρουμ.
Διαβάστε επίσης
Δένδιας: «Στόχος ένα ασφαλές περιβάλλον για τους δημοσιογράφους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα 17, 21 και 24 στο επίκεντρο της Επιτροπής – Οι προτάσεις της ΝΔ
- ΑΑΔΕ: Από σήμερα οι ενστάσεις για τις ενισχύσεις 2024 και 2025 σε αγρότες και παραγωγούς
- Χατζηδάκης: Θα πάρουμε έως και 10 δις από το νέο ευρωπαϊκό Ταμείο Ανταγωνιστικότητας για την περίοδο 2028 – 2034, δηλαδή μισό Ταμείο Ανάκαμψης
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Viohalco, ΔΕΗ, Eurobank, Ideal
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.