• Πολιτική

    Στα 9.114 ευρώ το κόστος του Δήμου Καλύμνου για την επίσκεψη του Τσίπρα στο νησί

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Σε πυρετώδεις ρυθμούς ο Δήμος Καλύμνου ετοιμάζεται προκειμένου να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα παρευρεθεί στο νησί για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καλύμνου, όπως αποφάσισε το βράδυ της Πέμπτης το δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου, σε έκτακτη συνεδρίαση του.

    Στο λιμάνι της Καλύμνου έχουν ελλιμενιστεί η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» του ΠΝ και το νεότευκτο Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) 090 «ΓΑΥΔΟΣ» του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Στο μόλο απ’ όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, έχει τοποθετηθεί η εξέδρα, ενώ ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ κορδονιού και Επαρχείου έχει εκκενωθεί από τα πάσης φύσεως σκάφη.

    Όσο για το κόστος των εκδηλώσεων, αυτό έφτασε, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό εξόδων που δημοσιεύθηκε στο kalymnos-news.gr, για την φιλοξενία του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του το ποσό έφτασε στα 9.114 ευρώ.

    Πάντως, πέρα από τις εκδηλώσεις και τις γιορτές, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να θέσει στον πρωθυπουργό ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το νησί επιδιώκοντας τη δρομολόγηση λύσεων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απομακρύνουν δεσμευμένο τουρκικό πλοίο, για να «μην χαλάσει το ντεκόρ» του Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ