• Πολιτική

    Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια: Η κυβέρνηση αυτή έχει μιλήσει με πράξεις

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης συναντά τους προέδρους των επιστημονικών συλλόγων της χώρας, στα γραφεία του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης συναντά τους προέδρους των επιστημονικών συλλόγων της χώρας, στα γραφεία του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Το ζήτημα της ακρίβειας και του κόστους στέγασης θίγει με σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση να βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, από επίσκεψη του σε σούπερ μάρκετ, και σχολιάζει ότι η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στο κόστος στέγασης και πως «το 27% του πληθυσμού της χώρας επωμίστηκε κόστος στέγασης άνω του 40% του διαθέσιμου εισοδήματος του» και πως «το αντίστοιχο ποσοστό πληθυσμού στη ζώνη του Ευρώ διαμορφώθηκε σε 9,4%».

    Στο σποτ παρουσιάζονται επίσης δημοσιεύματα για την αύξηση των τιμών στο σούπερ μάρκετ, ενώ, ακολουθεί απόσπασμα από νέα δήλωση του Πρωθυπουργού, που αναφέρει πως γνωρίζει ότι (η ακρίβεια) δοκιμάζει κάθε νοικοκυριό. «Ξέρει, αλλά τι κάνει;», διερωτάται το σποτ και απαντάει με δήλωση του κ. Μητσοτάκη: «Μόνιμη μείωση τιμών κατά 5%, για έξι μήνες».

    Δείτε το σποτ:

    Διαβάστε επίσης:

    Κασσελάκης: «ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

    Κασσελάκης: Πρώτος στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να νικήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές

    Μπορέλ: Μόνον η Παλαιστινιακή Αρχή μπορεί να κυβερνήσει μεταπολεμικά την Γάζα



    ΣΧΟΛΙΑ