• Πολιτική

    Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της 22χρονης φοιτήτριας που πέθανε στην Άμφισσα

    • NewsRoom


    Αδυνατούν να πιστέψουν οι συγγενείς της 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη τον ξαφνικό χαμό της, μια μέρα μετά το τραγικό γεγονός. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, από τον ξαφνικό θάνατό της. Η 22χρονη, που «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια της Άμφισσας, όπου εργαζόταν, είχε γεννηθεί και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά.

    «Μας έφυγε ξαφνικά, η Στελλίτσα μας. Δεν προλάβαμε να ακούσουμε τη φωνούλα της για τελευταία φορά. Την περιμέναμε να γυρίσει σήμερα από την Άμφισσα και να μείνει για λίγες ημέρες μαζί μας, εδώ στην Αθήνα, στην οικογένειά της, αλλά την πρόλαβε ο χάρος»,δήλωσε συγγενής της μιλώντας στο protothema.gr.

    amfissa

    «Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι το παιδί ότι έχει κάποιο πόνο. Όλα έγιναν ξαφνικά, όταν πήγε να ανοίξει το ψυγείο της καφετέριας που δούλευε και έπεσε κάτω, νεκρή, έτσι μας είπαν. Η Στέλλα είχε τελειώσει τις σπουδές της στην Άμφισσα και δούλευε εκεί. Το κοριτσάκι μας δεν προλάβαμε να το αγκαλιάσουμε, να το φιλήσουμε. Θα μας έλεγε τα νέα της όπως έκανε κάθε φορά που ερχόταν και τώρα έφυγε για πάντα».

    amfissa

    Υπενθυμίζεται, ότι λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, η Στέλλα αισθάνθηκε έντονη ζάλη και έπεσε στο πάτωμα, ενώ εργαζόταν. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με συναδέλφους της να σπεύδουν να τη βοηθήσουν, ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ.

    Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. «Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανεύρυσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άμφισσα: Αυτή είναι η άτυχη φοιτήτρια που έπεσε νεκρή σε καφετέρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άμφισσα: Νεκρή έπεσε 22χρονη φοιτήτρια ενώ εργαζόταν σε καφετέρια



    ΣΧΟΛΙΑ