• Πολιτική

    Σκρέκας: Η Ελλάδα σέρνεται. Πρωταθλήτρια σε φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη στην Ευρώπη

    Σκρέκας

    Κώστας Σκρέκας, υπεύθυνος του τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της και βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας


    «Η Ελλάδα σήμερα σέρνεται. Είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη στις χώρες της ΕΕ. Αν η κυβέρνηση δε μπορεί να αλλάξει πολιτική πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση. Αν γίνουν εκλογές θα είναι καλό για τη χώρα. Η ΝΔ ζητάει εκλογές γιατί αυτή η κυβέρνηση όσο παραμένει, κάνει κακό στη χώρα. Αν γίνουν εκλογές και αλλάξει η κυβέρνηση θα υπάρξει βελτίωση στην αγορά», ανέφερε αργά χθες στην ΕΤ1, ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, ενώ καταλόγισε στην ΕΕ «μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί επέτρεψε στον κ. Τσίπρα να εφαρμόσει αυτή την φορολογική πολιτική».

    Ερωτηθείς για τον πιθανό χρόνο διενέργειας των εκλογών υποστήριξε, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει, μετά το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης τους επόμενους μήνες μια παράταση ή μια μη εφαρμογή της περικοπής των συντάξεων ώστε να μπορέσει «να πάει τον χρόνο των εκλογών προς τα πίσω» και εκτίμησε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα με τις αυτοδιοικητικές. Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση, ότι με το νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση ουσιαστικά την διαλύει για να βάλει μικρότερα σχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στην διαχείριση των Δήμων.

    «Το πότε θα γίνουν οι εκλογές είναι θέμα του πρωθυπουργού της χώρας. Η ΝΔ, όποτε και όταν γίνουν εκλογές, είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου με όλους όσους συμφωνούν με ένα κοινό πρόγραμμα», κατέληξε ο κ. Σκρέκας.



    ΣΧΟΛΙΑ