• Πολιτική

    Σκληρή απάντηση Μπακογιάννη σε Γερουλάνο: «Το ζήτημα των ναρκωτικών δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση»

    • NewsRoom
    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Στην πρόσκληση του Παύλου Γερουλάνου, σχετικά με τη συγκρότηση κοινού μετώπου κατά των ναρκωτικών και τη διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης απάντησε με επιστολή του ο Κώστας Μπακογιάννης.

    Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, που απηύθυνε την επιστολή του τόσο στο συνυποψήφιό του, Παύλο Γερουλάνο, όσο και στους Νάσο Ηλιόπουλο, υποψήφιο της «Ανοιχτής Πόλης», και Νίκο Σοφιανό, υποψήφιο δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης, έδωσε σκληρή απάντηση στην πρόταση του συνυποψηφίου του, τονίζοντας πως το ζήτημα αυτό δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

    «Η λογική των επιπόλαιων, αποσπασματικών και κενών περιεχομένου ενεργειών η οποία διακατέχει την κεντρική πολιτική ζωή, μας έχει οδηγήσει στην ντροπιαστική πραγματικότητα να είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης η οποία δεν διαθέτει εθνικό σχέδιο για τα ναρκωτικά», σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

    Μέσω της επιστολής του, ο κύριος Μπακογιάννης προτείνει, επίσης, στους παραλήπτες να προσκαλέσουν πρωτίστως τους πρωταγωνιστές που αγωνίζονται κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, να τους ακούσουν και, εν συνεχεία, να διαμορφώσουν όλοι μαζί ένα αποτελεσματικό σχέδιο.

    Ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων υπογραμμίζει την απουσία αποτελεσματικού σχεδίου αντιμετώπισης, έως τώρα, από την Πολιτεία και προτείνει ο σχεδιασμός, που θα δημιουργήσουν συνεργατικά, να έρθει στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στην Κυψέλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Γερουλάνος: «Η διοίκηση της Αθήνας δεν είναι αστειάκι» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κώστας Μπακογιάννης συζητά με μαθητές στο συγκρότημα της Γκράβας



    ΣΧΟΛΙΑ