• Πολιτική

    Σκληρή απάντηση Καραμανλή σε Κασσελάκη: Κάντε προανακριτική για τα Τέμπη

    • NewsRoom
    Κώστας Αχ. Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

    Κώστας Αχ. Καραμανλής, πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


    Απάντηση σε ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τον κατηγορούσε, ουσιαστικά, για αδράνεια, τόσο στο θέμα του στεγάστρου Καλατράβα όσο και για τα Τέμπη, έδωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

    Ο πρώην υπουργός Υποδομών χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «άξιο συνεχιστή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα», ο οποίος είναι «είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο».

    Στην αναφορά του κ. Κασσελάκη, πως ο κ. Καραμανλής είχε λάβει από τον Σεπτέμβριο του 2020 επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα χωρίς να κάνει κάτι, ο βουλευτής της κυβέρνησης είπε πως «η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες.

    Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ».

    Στάθηκε, επίσης, και στο δυστύχημα των Τεμπών, για το οποίο τον κατηγόρησε επίσης ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας «τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα».

    Διαβάστε επίσης:

    Φραγκογιάννης (ΥΦΕΞ): Στη Σεούλ για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής 

    Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καρατόμησε τη διοίκηση του Αγία Όλγα

    Σύσκεψη, υπό τον Κ. Μητσοτάκη, για τη Θεσσαλία – Η ατζέντα των θεμάτων

                                                                                              

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ