• Πολιτική

    Σύζυγος 52χρονου επιχειρηματία: Είδα δύο άτομα με κουκούλες και όπλο πάνω από τα κεφάλια μας…

    • NewsRoom


    Μια πρώτη εικόνα για το σκηνικό του τρόμου, που βίωσε η ίδια και ο σύζυγός της τα ξημερώματα της Δευτέρας έδωσε η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί έκαναν μια πρώτη κουβέντα με τη γυναίκα κι αυτό που τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες είναι:

    «Άκουσα θόρυβο και ξύπνησα πρώτη εγώ. Είδα δύο άτομα με κουκούλες και όπλο πάνω από τα κεφάλια μας. Έβαλα τις φωνές και στη συνέχεια ξύπνησε και ο σύζυγός μου. Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”. Μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρό ποσό».

    Αυτή ήταν η πρώτη περιγραφή που έδωσε η σύζυγος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που είπε ότι οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Πρόσθεσε επίσης, ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους.

    Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο επιχειρηματίας προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του και το 18χρονο γιο τους. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες εγκλωβίστηκαν και αντέδρασαν παρορμητικά, προσπαθώντας να διαφύγουν γρήγορα μετά την πράξη τους.

    Οι αστυνομικοί περιμένουν προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του 52χρονου και η σύζυγός του να συνέλθει από το σοκ, προκειμένου να της πάρουν επίσημα αναλυτική κατάθεση για όλα όσα έζησε στη μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον άτυχο επιχειρηματία – Τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας-«Ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά» λέει η σύζυγός του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας-θύμα ληστείας στην Κηφισιά – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου



    ΣΧΟΛΙΑ