• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας-θύμα ληστείας στην Κηφισιά – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

    • NewsRoom


     Σε κρίσιμη κατάσταση λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος βρίσκεται ο επιχειρηματίας που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», μετά από την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε σήμερα στις 5:35 π.μ. στο νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

    Όπως σημείωνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

    «Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του» καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aιματηρή απόπειρα ληστείας στην Κηφισιά – Στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγρια Δύση ολόκληρη η χώρα



    ΣΧΟΛΙΑ