• Top Stories

    Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας-«Ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά» λέει η σύζυγός του

    • NewsRoom


    Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς νοσηλεύεται ο  52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης, που σήμερα το πρωί τον πυροβόλησαν ληστές εξ επαφής, ενώ είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην Κηφισιά.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο που δίνει μάχη για να τον σταθεροποιήσει και να τον κρατήσει τη ζωή, του έκαναν αξονική τομογραφία και αμέσως τον έβαλαν και πάλι στο χειρουργείο, αφού βρήκαν θραύσματα στο νεφρό. Τελικά αναγκάστηκαν να το αφαιρέσουν καθώς είχε συνεχώς αιμορραγία.

    Νωρίτερα, μόλις τελείωσε το πρώτο χειρουργείο που κράτησε πάνω από 7 ώρες, οι γιατροί τον μετέφεραν στην εντατική.

    Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί γι’ αυτόν», είπε στους δημοσιογράφους.

    7 ώρες χειρουργείο ο επιχειρηματίας 

    Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Άννα Μάινα, σε μια σύντομη ενημέρωση των δημοσιογράφων:

    «Στις 05:35 ήρθε άνδρας μέσης ηλικίας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό και τον μηρό από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση, χειρουργείται από τις 5:30 το πρωί μέχρι τώρα από διάφορες ειδικότητες γιατρών. Ο ασθενής είχε χάσει πολύ αίμα, είχε τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα. Ξέρουμε ότι έχει τραύματα στον κορμό και στον μηρό, υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν, είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του».

    Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε το νοσοκομείο, ο τραυματίας «διακομίστηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από  πυροβόλο όπλο. Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη».

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

    «Η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη. Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του», καταλήγει η ενημέρωση του νοσοκομείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας-θύμα ληστείας στην Κηφισιά – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισβολή ενόπλων ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά-Χαροπαλεύει ο ιδιοκτήτης-επιχειρηματίας



    ΣΧΟΛΙΑ